Total renovering invändigt i Eskilstuna

Välkommen till Bygg & Badrum Sörmland AB!

Behöver du professionell hjälp med total renovering invändigt?

Ni ska vara hjärtligt välkomna till Bygg & Badrum Sörmland AB. Vi är en byggfirma med bred kompetens specialiserade på badrum som har Katrineholm som hemmabas. I vårt företag finns bred och mångårig kompetens för olika typer av renoveringsarbeten och jobb med våtrum. Om ni vill att ert uppdrag ska utföras av en firma som ser till att resultatet håller under lång tid framöver är det oss ni ska kontakta. Vi kan ordna en total renovering invändigt.

Det ska vara enkelt att anlita oss

När ni anlitar oss ordnar vi med er renovering från processens början till dess slut. Att till exempel renovera badrum kräver kunskaper om många olika saker – VVS, El m.m. – vilket gör att det krävs hantverkskunnande inom många olika saker. I vår firma hittar du alltihop under ett och samma tak.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Bygg & Badrum Sörmland AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Total renovering invändigt i Eskilstuna

Kundens nöjdhet i fokus

Vi garanterar att ni kommer att bli nöjda med vårt arbete. Hur kan vi göra det? Jo, vår garanti till er är helt enkelt den att vi inte är färdiga med arbetet förrän ni är nöjda med resultatet. Utöver det kör vi med fasta priser. Det innebär att det pris ni får i en offert från oss är det pris som gäller också när ni får slutfakturan. Hos oss drabbas ni aldrig av några överraskande påslag eller dolda avgifter.

Gilla och följ oss gärna på Facebook & Instagram!

Våra tjänster

Badrumsrenovering - Bygg & Badrum Sörmland AB

Badrumsrenovering

Köksrenovering - Bygg & Badrum Sörmland AB

Köksrenovering

Total renovering invändigt - Bygg & Badrum Sörmland AB

Total renovering invändigt

Epoxigolv - Bygg & Badrum Sörmland AB

Epoxigolv

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Ett urval av tjänster vi erbjuder

I vårt företag finns kompetens att genomföra i princip alla typer av invändiga renoveringsjobb. Vår specialitet är dock våtrum. Om ni går i planer på att genomföra en badrumsrenovering gör ni helt rätt i att kontakta oss. Vi har också mångåriga erfarenheter av köksrenovering. Epoxigolv är bland de mest slittåliga golvtyperna som finns, när de blivit nedslitna krävs det dock särskilda kunskaper för att återställa dem. Vi kan hjälpa er med ert epoxigolv.